donderdag 24 juli 2014

BEAUTY: WEARING A RED LIP

Make-uppen is voor veel meiden een leuke bezigheid. Veel meiden voelen zichzelf mooier met make-up op. Je kan er ook mee experimenteren, hoe leuk is dat? Een red lip is iets wat bij iedereen staat, maar waarmee je wel opvalt. Hoe krijg je de confindence om toch die rode lip met zelfvertrouwen te dragen?
Mocht je het echt een beetje scary vinden om een rode lipstick op te doen, kan je beginnen met een rode lippenbalsem. Maybelline baby lips in de kleur Cherry Me  is een hele goede om mee te beginnen! Deze balsem verzorgd je lippen, maar geeft ook een subtiele rode glans. 

Mocht je toch iets feller willen gaan, kan je gaan voor de chubby sticks. Clinique is hier ooit mee begonnen, maar tegenwoordig hebben veel andere merken ook de chubby sticks in de schappen liggen (Bourjouis, NYC). De chubby sticks zijn iets gepigmenteerder dan de de Baby Lips, maar zijn niet te aanwezig! Een andere goede tip is de Ultimate Shine Colour van Catrice in de kleur 020 Red Or Bad. Deze kleur is ook minder fel dan een rode lipstick! 

Nu je weet met welke lipproducten je kan beginnen, hier de tips!
1. Zorg ervoor dat je zeker weet dat er geen product op je tanden is gekomen. Niks vervelender dan erachter te komen dat je al de hele ochtend rode tanden hebt gehad! De truc hiervoor is om je vinger in je mond te stoppen, een soort kusmondje te maken en je vinger eruit te trekken. Hierdoor kan er geen product meer op je tanden komen.
2. Zorg ervoor dat de ogen rustig zijn. Rode lippen kunnen heel erg opvallen, en als je net begint met het dragen van een rode lip kan dit too much zijn. Houd ook contrast met de blush, maak deze ook niet te fel!
3. Fake it till you make it! Draag de rode lipstick met confidence en grote kans dat je hier veel complimentjes over krijgt. Niemand hoeft te zien dat je het eigenlijk best eng vond. Zodra jij er complimentjes over krijgt, ga je je vanzelf een stuk zelfverzekerder voelen.
4. Draag rode lipstick bijvoorbeeld eerst naar een feestje of tijdens het uitgaan. Het kan heel moeilijk zijn om gelijk met rode lippen naar school te gaan. Een feestje of uitgaan is meer de gelegenheid om rode lipstick te dragen, je kan hierbij meer uitpakken met make-up en het is nog geoorloofd ook! Zodra je je comfortabel voelt bij het dragen van een rode lip op feestjes, krijg je vanzelf het vertrouwen om dit ook naar school te doen. 
5. Mocht je het toch te fel vinden nadat je de lipstick hebt aangebracht, kan je altijd nog wat deppen met je vingers. Hierdoor wordt het geheel wat zachter en is de rode lip wat minder aanwezig. Wat je ook kan doen is eerst wat lipstick op je vinger aanbrengen en dan aanbrengen op de lippen. Hierdoor krijg je een nog minder felle lip. 


Just wear that red lipstick! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten