maandag 3 maart 2014

HOW TO DEAL WITH: THE MEAN GIRLS

Iedereen kent ze wel, de echte mean girls. Ze denken dat ze heel wat zijn en een ander voorschut zetten of belachelijk maken hebben ze geen problemen mee. Het is natuurlijk lastig om deze meiden te veranderen, maar jij kan er wel voor zorgen dat jij je wat zekerder voelt tegenover de mean girls.Het belangrijkste is, is dat je bedenkt dat jij ver boven deze meiden staat! Dit lijkt natuurlijk onlogisch, wat vaak lijkt het of deze meiden alles hebben. Dat kan natuurlijk ook zo zijn, (high-end beautyproducten, meest fashionable kleding), maar vaak ontbreekt 1 ding: zelfvertrouwen. Om dit te verbergen gaan ze de onzekerheid verbloemen, waardoor er arrogantie of gemeenheid kan ontstaan. Grote kans dat die meiden gewoon hartstikke jaloers zijn op jou! Misschien heb jij wel die zelfvertrouwen die hun zoeken, of vinden ze juist dat jij er altijd leuk uitziet. Dit is uiteraard geen reden om gemeen te doen, maar zodra jij dit in je achterhoofd houdt, ga je er al heel anders tegenaan kijken.

De tips:
1. Blijf rustig, laat zien dat jij erboven staat. Natuurlijk is het heel verleidelijk om ruzie te gaan zoeken, maar beter is om dit niet te doen. Je kan beter op een later moment naar diegene toegaan en duidelijk maar rustig vertellen dat je die streek niet leuk vond. 
2. Ga geen gemene daden terug doen. Hiermee maak je het vaak alleen maar erger. Die meiden laten het daar namelijk ook niet bij zitten en wordt het van kwaad tot erger! Als jij laat zien dat de gemene acties je koud laten, zullen ze er snel op uitgeken zijn.
3. Als jij ziet dat iemand een gemene opmerking tegen een ander maakt: jij kan er ook iets van zeggen! Dit is natuurlijk heel lastig, maar komt voor de mean girl wel uit een onverwachte hoek. Zeg op een rustige manier dat je de opmerking niet zo leuk vindt tegenover de ander. 
4. Blijf sterk! Dit is makkelijker gezegd dan gedaan, maar what doesn't kill you makes you stronger! 

Heb jij nog een goede tip, of zit je met dit probleem? Laat het achter bij de comments!

Bron foto: www.weheartit.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten