zondag 25 augustus 2013

BACK TO SCHOOL PART 2: BEAUTY

De eerste schooldag, een dag waarop je toch een goede indruk wilt achterlaten. Niet alleen qua kleding, maar ook met je make-up en haar. Maar wat kan je nou het beste doen (en niet doen) met je make-up en haar?
1. Doe niet te veel make-up op:
 Als je veel make-up op hebt kan het zijn dat je een verkeerde indruk achterlaat, wat je natuurlijk niet wil! Houdt het voor de eerste dag rustig, dan weet je zeker dat je met je make-up goed zit. Mocht je toch graag iets uitbundiger gaan, omdat je dat normaal ook hebt, probeer dan het accent op de ogen of de lippen te leggen. De beste look is natuurlijk je naturel look die je altijd draagt!

2. Bepaal van te voren ongeveer wat je gaat doen:
Mocht je toch wat meer willen doen dan dat je normaal altijd doet, probeer dan van te voren al een beetje te kijken wat je ongeveer gaat doen. Zo voorkom je dat je make-up look totaal niet bij elkaar past en je uiteindelijk weer opnieuw moet beginnen.Kijk ook naar wat voor kleding je gaat dragen. Is je outfit vrij opvallend, kan je je make-up het beste rustig houden en andersom.

3. Begin op tijd:
Niks vervelender dan in tijdnood zitten en uiteindelijk te laat komen. Begin daarom op tijd. Houdt er ook rekening mee wat je met je haar gaat doen. Krullen of stijlen? Dan ben je wat langer bezig dat gewoon los. Beter wat tijd over hebben dan haasten! 

4. Zorg dat je nagels de dag van tevoren al gelakt zijn:
Verzorgde nagels zijn altijd goed. Als je ze een dag van tevoren lakt, heb je wat meer tijd voor haar en make-up en ze hebben beter de tijd om te drogen. Zo kunnen er geen beschadigen opkomen door het niet goed laten drogen.

Hieronder staan 2 looks die je goed zou kunnen dragen naar school:


Be confidence! 

bron foto: www.weheartit,com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten